Lysboks med utstyr

Lysboks med utstyr
Varenr.
103005
Lager
På lager
Pris
kr 490,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Lysboks med utstyr
  • Lysboks med utstyr
Et flott læremiddel for optikkundervisning på alle nivåer. Enkelt i bruk, gir gode resultater og dekker emnene refleksjon, brytning, fargeblanding og fargespredning. Bruk den gjerne også for å bedre forstå øyets anatomi og korreksjon av brytningsfeil ved hjelp av briller.

Et flott læremiddel for optikkundervisning på alle nivåer. Enkelt i bruk, gir gode resultater og dekker emnene refleksjon, brytning, fargeblanding og

fargespredning. Bruk den gjerne også for å bedre forstå øyets anatomi og korreksjon av brytningsfeil ved hjelp av briller.

 

I lysboksen sitter en 12 V / 20 W halogenpære og lysboksen krever derfor en nettadapter eller spenningskilde som minst leverer 12 V / 2 A.

På lysboksen er det en justerbar kondensorlinse som sikrer helt parallelle stråler for overbevisende resultater. Medfølgende plastplater gir 1, 2 og 3

parallelle stråler for brytning og refleksjon samt en bred for fargespredning. Produktet egner seg også godt for fargeblanding, både additiv og subtraktiv.

Settet inkluderer: Planspeil, parabol og semisirkulært speil, bikoveks prisme (2 stk.) og bikonkav prisme, rektangulær blokk , trekantet prisme (3 stk.)

30-60-90, 45-45-90 og 60-60-60, 8 fargekort og 6 fargedias samt 2 ledninger.

Inkludert er et fyldig og rikt illustrert hefte.

 

Relaterte varer

Spenningskilde for lysboks
kr 295,00 Eks. MVA