PASCO, code.Node

PASCO, code.Node
Varenr.
PS-3231
Lager
På lager
Pris
kr 1 390,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • PASCO, code.Node
  • PS-3231  Code.Node, Pasco 1

PASCOs //code.Node gjør kodingen enkel, intuitiv og morsom! Dette er et læremiddel laget av pedagoger for pedagoger og med formål å enkelt undervise koding i naturfaget. Her er det ingen sammenkobling av kretskort og elektroniske komponenter, men med en kompakt enhet kan du går rett på kodingen. Det gir store pedagogiske fortrinn og ingen tidkrevende opprydding etter timen!

Med de nye læreplanene blir koding en sentral del av norsk skole fra august 2020. Koding blir ikke et eget fag, med spesialiserte lærere, men skal være en naturlig del av naturfag og matematikk. Det setter store krav til brukervennligheten til læremidlene og ikke minst gode veiledninger. Vi har derfor gleden av å presentere «//code.Node» fra PASCO Scientific som dekker et viktig behov for norske lærere. Med //code.Node kan du gå rett på kodingen, uten forkunnskaper og uten å forberede en time med elektronikk i tillegg. Læremiddelet smelter perfekt inn i naturfaget, er loddefritt og uten løse komponenter. //code.Node er kompakt laget med fem integrerte sensorer for input, fysiske brytere og fire muligheter for output.

Selve kodingen gjør du enkelt med Blockly i SPARKvue (gratis for nettbrett og smarttelefoner) og læremiddelet er kompatibelt med annet PASCO-utstyr.

 

Med //code.Node setter PASCO en helt nye standard for koding i skolen!

 

Nødvendig programvare:

SPARKvue (gratis for nettbrett og smarttelefoner)  eller PASCO Capstone

 

Les mer om //code.Node her !