Smart Cart vektordisplay

Smart Cart vektordisplay
Varenr.
ME-1246
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 402,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Smart Cart vektordisplay
  • Smart Cart vecktordisplay,1ME-1246
  • Smart Cart vecktordisplay,2ME-1246

Stort og tydelig vektordisplay for din Smart Cart! Visualiser for hele klassen størrelse og retning på kraft, akselerasjon og hastighet!

Med Smart Cart vektordisplay synliggjør du kraft, akselerasjon eller hastighet til din Smart Cart. Displayet skrus med en fingerskrue fast til vogna og kobles til Smart Cartens inngang. Smart Cart vil gi strøm til displayet og i SPARKvue eller Capstone velger du om det er kraft, akselerasjon eller hastighet som skal vises og justerer eventuelt skalaen slik at det passer til ditt forsøk. Displayet angir med rød eller grønn pil retningen på størrelsen som vises og antallet piler gir et mål på verdien.

Displayet gir eleven en bedre forståelse av vektorer og forskjellen på kraft, akseleresjon og hastighet. La gjerne elevene vurdere retning og størrelse på en vogn som beveger seg opp og ned en bane og få umiddelbart «fasiten» ved hjelp av displayet. Kombinerer du den visuelle framstillingen vektordisplayet gir sammen med målinger og grafer vil det øke fysikkforståelsen og man har det komplette verktøy i dynamikken.  

 

Smart Cart kjøpes separat.

 

 

Dokumenter

Relaterte varer

Smart Cart (blå)
kr 3 390,00 Eks. MVA