Betingelser for kjøp

Handelsbetingelser

Våre standard handels-betingelser gjelder skoler, offentlige institusjoner, norske aksjeselskaper, private og enkeltmannsforetak. 

Bestilling

Hos oss kan du bestille på telefon, epost eller direkte i nettbutikk. Her kan du logge deg inn med skolens profil eller lage din egen. Fordelen med å bruke en allerede ferdig profil er at du slipper å fylle inn fra gang til gang. Hvis du er skolekunde og ikke husker faktura-adresse kan du bare skrive i kommentarfeltet at vi skal bruke skolens standard faktura-adresse.

Pris

Priser i nettbutikk og trykksaker er oppgitt eksklusiv mva i NOK. Prisene i vår nettbutikk skal alltid være korrekte og oppdaterte og skulle det forekomme feil, vil du bli kontaktet før ordren effektueres.

Betaling

Faktura sendes skolen etter at varene er sendt og vi følger skolens krav til e-faktura hvis det er det. Normalt gir vi 30 dagers betalingsfrist.

Levering

Vi forsøker å ha varene på lager og kan normalt levere din ordre raskt. Vi sender varene på rimeligste måte og bruker normalt Bring som leverer til skolen mellom 0800 og 1600. Vi beregner ikke noe minsteordregebyr, men vil henstille å bestille mest mulig samlet for å spare frakt.

Retur

Returer må avtales med oss på forhånd. Dersom det gjelder feilbestilling må kunden betale frakt og en returavgift på 15% av varens verdi. Er det snakk om transportskade eller feil som skyldes LabDidakt dekker vi alle kostnader. Er det snakk om varer som er skaffet spesielt kan disse normalt ikke returneres. 

Garanti

Garantien følger kjøpsloven for næringskjøp. Fakturaen gjelder som garantibevis.

Norske aksjeselskap

Norske aksjeselskap er velkomne til å handle hos oss. Minimumsordre er NOK 500,- eks mva. Ved tilfredsstillende regnskapshistorikk innvilges normalt 30 dagers kreditt.