Om LabDidakt AS

LabDidakt er et 100% norskeid selskap med lang erfaring i bruk av læremidler til matematikk og naturfagene. Vi har kontor og lager i Solbergelva utenfor Drammen.

Vår visjon er å legge til rette for praktisk naturfag gjennom å tilby skole-Norge brukervennlige læremidler av god kvalitet. Vi er eneforhandler av PASCOs utstyr til norske skoler og tilbyr hele PASCOs sortiment. Vi kan i tillegg til utstyret tilby produktpresentasjoner og kurs i bruk av PASCOs utstyr og utarbeider norske veiledninger. I tillegg til PASCO velger vi utstyr fra de beste produsenter: 3B Scientific, Kern, Molymod, Euromex, Optika for å nevne noen. 

Som 100% norskeid selskap kan vi uten kompromiss velge det utstyret som passer best for norske skoler, norsk skolekultur, norske lærebøker og norske læreplaner. I øyeblikket arbeider vi med å oppdatere sortimentet for nye læreplaner og inkluderer blant annet utstyr til koding i programmet.Uten fordyrende mellomledd handler vi direkte fra produsenter over hele verden. Dette skal komme skole-Norge tilgode gjennom meget gode priser og kort leveringstid. Vi har ut stort lager ved Drammen og sender daglig til norske skoler. Vi er også skolekoordinator for CASIO og hos oss vil du alltid finne nyeste informasjon om CASIOs kalkulatorer og programvare. 

Gjennom over 20 års erfaring, hundrevis av skolebesøk og demonstrasjoner og kurs kan vi hjelpe deg med de fleste spørsmål du måtte ha innenfor eksperimenter i naturfagene. Ta gjerne kontakt med oss, vi setter pris på en naturfagprat og gode råd er gratis!

Med vennlig hilsen


Glenn Ghose
Daglig leder