Startpakke, koding i naturfag!

Startpakke, koding i naturfag!
Varenr.
601006
Lager
På lager
Pris
kr 2 050,00 Eks. MVA
Før
kr 2 412,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Startpakke til koding inkluderer 1 x PS-3201 Temperatursensor  og 1 x PS -3204 pH-sensor, samt norsk veiledning, video og ferdig SPARKvue-fil

Er du naturfaglærer og skal undervise i koding fra høsten? Ønsker du en enkel løsning hvor du går rett på kodingen, kombinerer det med naturfag og slipper unødig elektronikk?  Da har vi gode nyheter til deg! PASCO Scientific, en av verdens ledende leverandører av naturfagutstyr, sensorer og programvare,  gjør det også mulig å inkludere blokkprogrammering i kombinasjon med trådløse sensorer.

 

Her har du en startpakke til meget hyggelig pris. Test selv og bli overbevist!

 

For å gjøre det enkelt for deg å komme i gang har vi laget detaljert materiell på norsk som inkluderer ensides enkel beskrivelse og en video som viser hvert tastetrykk , fra det første skjermbildet og til du er helt i mål. Heftet vil vokse kontinuerlig med flere øvelser og tips til gode aktiviteter. I tillegg får du den ferdige SPARKvue-filen som du kan åpne i programmet SPARKvue. SPARKvue er gratis for telefon, nettbrett og Chromebooks. Programmet kan også kjøpes en lisensiert versjon for PC/Mac.

 

Du kan selvsagt også bruke de trådløse sensorene i vanlige naturfagforsøk.

  • Se materialet her  
  • Se Inspirasjon for naturfag og sensorer her

Inkludert:

  • 1 x PS-3201 Temperatursensor trådløs
  • 1x PS-3204 pH-sensor trådløs, med elektrodeholder
  • Ressursmateriale på norsk
  • SPARKvue-fil til direkte bruk